Πωλήσεις Νεόδμητων Διαμερισμάτων Λάρισα αγγελιες με ακινητα λαρισα ιδιωτες - Αγγελιες με πωλησεισ κατοικιων λαρισα: δείτε πωλήσεις κατοικιών Λάρισα ιδιώτες με τα καλύτερα σπίτια όπως πωλήσεις κατοικιών Γιαννούλη Λάρισας και πολλές άλλες περιοχές.

ΤΗΛ: 6934 041 837
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΛΑΡΙΣΑ 
ΩΡΑΡΙΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ 9:00πμ - 9:00μμ

ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΝΕΟΔΜΗΤΩΝ - ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΩΝ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ ΛΑΡΙΣΑ ΚΕΝΤΡΟ SPANOULIS



1. Πωλούνται Νεόδμητες Γκαρσονιέρες στο κέντρο της Λάρισας κατάλληλες για εκμετάλλευση (επενδυτικά φιλέτα) από 23τμ και πάνω και τιμές από 31,500€ .

2. Πωλούνται Νεόδμητα Δυάρια στο κέντρο της Λάρισας από 45τμ και πάνω και τιμές από 60000€.

3. Πωλούνται Τριάρια Νεόδμητα Διαμερίσματα στο Κέντρο της Λάρισας 82 τμ με Παρκινγκ από 115000€.

4. Πωλούνται Τεσσάρια Νεόδμητα Διαμερίσματα στο Κέντρο της Λάρισας Κέντρο της Λάρισας 103τμ με Παρκινγκ από 130000€.

Ακίνητα SPANOULIS καλέστε μας στο 6934 041 837 να σας ενημερώσουμε για τα διαθέσιμα Νεόδμητα Διαμερίσματα προς Πώληση στη Λάρισα, τις Νέες Οικοδομές με τα Πολυτελή Διαμερίσματα γενικά για την ανέγερση οικοδομής και τα καινούργια ακινητα προσ πωληση, γκαρσονιέρες, δυάρια, τριάρια,τεσσάρια κτλ.




NEWLY BUILT APARTMENTS ARE BEING SOLD LARISA



ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ
Είμαστε μια μεγάλη ομάδα από σύμβουλους και εκτιμητές ακινήτων.
Ευγενικοί πρόσχαροι σοβαροί και εχέμυθοι 
με σεβασμό προς τον άνθρωπο που συνεργαζόμαστε.
Λειτουργούμε πάντα με γνώμονα το συμφέρον του πελάτη.
Καλέστε το 6934 041 837 να σας ενημερώσουμε 
για τα διαθέσιμα ΝΕΟΔΜΗΤΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ




 ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΝΕΟΔΜΗΤΩΝ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ ΛΑΡΙΣΑ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΕ ΑΚΙΝΗΤΑ ΛΑΡΙΣΑ ΙΔΙΩΤΕΣ - ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΕ ΠΩΛΗΣΕΙΣ  ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ  ΛΑΡΙΣΑ: ΔΕΙΤΕ ΛΑΡΙΣΑ  ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΙΔΙΩΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΠΙΤΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΛΑΡΙΣΑ  ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΣΠΙΤΙΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ  ΣΤΟ ΤΗΛ 6934 041 837.




ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΑΓΓΕΛΙΑΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ
Καταχωρούμε την αγγελία με το ακίνητο σας στη Λάρισα κατά τέτοιον τρόπο ώστε να το πουλήσετε άμεσα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ
Είμαστε μια ομάδα από σύμβουλους και εκτιμητές ακινήτων.
Ευγενικοί πρόσχαροι σοβαροί και εχέμυθοι
με σεβασμό προς τον άνθρωπο που συνεργαζόμαστε.
Εκτιμούμε συμβουλεύουμε υπεύθυνα αξιόπιστα
πάντα με γνώμονα το δικό σας συμφέρον.

GALLERY





 ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΝΕΟΔΜΗΤΩΝ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ ΛΑΡΙΣΑ
SPANOULIS
Ωράριο λειτουργίας
Δευ:
9:00 π.μ. – 9:00 μ.μ.
Τρί:
9:00 π.μ. – 9:00 μ.μ.
Τετ:
9:00 π.μ. – 9:00 μ.μ.
Πέμ:
9:00 π.μ. – 9:00 μ.μ.
Παρ:
9:00 π.μ. – 9:00 μ.μ.
Σάβ:
9:00 π.μ. – 9:00 μ.μ.
Κυρ:
Κλειστά


ΤΗΛ 6934 041 837

Τι είναι το ακίνητο – ΑΚΙΝΗΤΑ SPANOULIS

ΑΚΙΝΗΤΟ: Είναι το έδαφος οποιοδήποτε τμήμα του εξωτερικού μέρους του στερεού φλοιού της Γης  και τα συστατικά του μέρη, δηλαδή τα οικοδομήματα – κτήρια – οικοδομικά έργα, ότι αποφέρουν αυτά, καθώς και ότι υπάρχει στο υπέδαφος.    

Ακίνητο κατά το άρθρο 948 Α.Κ. είναι το έδαφος και τα συστατικά του μέρη. Κινητό είναι ότι δεν είναι ακίνητο.

Ως έδαφος νοείται ορισμένο τμήμα της επιφάνειας της γης που πληρεί τους όρους της έννοιας του πράγματος και κυρίως του όρου του αυθύπαρκτου, δηλαδή του εξατομικευμένου. Η εξατομίκευση επέρχεται με την ακριβή οριοθέτηση του πράγματος κατά θέση, όρια, πλευρικές διαστάσεις και σχήμα που αποτυπώνονται σε τοπογραφικά διαγράμματα.

Ως συστατικά μέρη του ακίνητου νοούνται αφ' ενός εκείνα που προσδιορίζονται με βάση το γενικό κριτήριο του άρθρου 953 Α.Κ. (σύμφωνα με το οποίο συστατικό είναι το μέρος σύνθετου πράγματος που δε μπορεί να αποχωρισθεί από το κύριο πράγμα χωρίς βλάβη δική του ή του κυρίου πράγματος ή χωρίς αλλοίωση της ουσίας ή του προορισμού τους ή και των δύο) και αφετέρου εκείνα που θεωρούνται συστατικά από το νόμο (954 Α.Κ.).

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ:

 α) Τα πράγματα που συνδέονται στερεά με το έδαφος και ιδιαίτερα τα οικοδομήματα, η απόσπαση των οποίων είναι εξα.ιρετικά δυσχερής.

β) Τα προϊόντα του ακινήτου, εφόσον συνδέονται με το έδαφος (π.χ τά, δένδρα, ορυκτά κ.λπ.).

 γ) Το υπόγειο νερό και οι πηγές του.

δ) Οι σπόροι μετά τη σπορά.

ε) Τα κινητά που χρησιμοποιήθηκαν για την ανέγερση ενός οικοδομήματος ή συναρμόσθηκαν σ' αυτό παράρτημα, σύμφωνα με τις διαλέξεις των άρθρων 956 και 957 Α.Κ., είναι το κινητό πράγμα το οποίο, χωρίς να είναι συστατικό του κυρίου πράγματος, προορίζεται για διαρκή εξυπηρέτηση του οικονομικού του σκοπού και τίθεται ήδη σε αντίστοιχη προς το σκοπό αυτό τοπική σχέση με το κύριο πράγμα.

Τυχόν πρόσκαιρος αποχωρισμός του παραρτήματος από το κύριο πράγμα, δεν αίρει την ιδιότητά του αυτή.

Ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΣ ΕΝΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΣ ως συστατικού έχει τις ακόλουθες νομικές συνέπειες:

α) Όσο διαρκεί ο σύνδεσμος του συστατικού με το σύνθετο πράγμα δε μπορεί να υπάρξει χωριστή κυριότητα ή χωριστό περιορισμένο εμπράγματο δικαίωμα πάνω στο συστατικό. Αντίθετα, η κυριότητα ή τα άλλα εμπράγματα δικαιώματα που υπάρχουν στο σύνθετο πράγμα εκτείνονται και στο συστατικό.

β) Κάθε εμπράγματη δικαιοπραξία για το σύνθετο πράγμα περιλαμβάνει κατ' ανάγκη και το συστατικό, ακόμη και αυτό που προστέθηκε μετά την κατάρτιση της δικαιοπραξίας.

 γ) Τα προϋφιστάμενα εμπράγματα δικαιώματα που υπήρχαν στα συστατικά, αποσβαίνονται οριστικά με τη σύνδεσή τους με το σύνθετο πράγμα.

δ) Τα εμπράγματα δικαιώματα πάνω στο συστατικό παραμένουν αμετάβλητα και μετά τον τυχόν αποχωρισμό τους από το σύνθετο πράγμα.

ε) Δεν επιτρέπεται η αυτοτελής διεκδίκηση του συστατικού

στ) Δεν επιτρέπεται η διανομή συστατικού χωριστά από το κύριο πράγμα.

ζ) Δεν είναι επιτρεπτή η αυτοτελής κατάσχεση των συστατικών. Αντίθετα η κατάσχεση ακινήτου εκτείνεται και στα συστατικά του.





Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΘΕΣΣΑΛΙΚΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΛΑΡΙΣΑ ΣΠΙΤΙΑ ΠΡΟΣ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ

Αγγελίες με ενοικίαση σπιτιών Λάρισα, ενοικιάσεις κατοικιών Λάρισα, ενοικιάσεις μονοκατοικιών Λάρισα ιδιώτες, ενοικιαζόμενα σπίτια , ενοικιαζόμενα δωμάτια: βρες ενοικιαζόμενα σπίτια Λάρισα ιδιώτες, ενοικιαζόμενα δωμάτια Λάρισα για φοιτητές, γκαρσονιέρες, διαμερίσματα, δυάρια, τριάρια, Λάρισα, αγγελίες ακίνητων με ενοικιασεισ σπιτιών Λάρισας, με ενοικιάζεται σπίτι Λάρισα, με ενοικιαζόμενα στούντιο Λάρισα, (home rentals on larisa).

ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ - Αγγελιες με πωλειται Βιλα στον Πλαταμωνα αγγελιες με πωλειται μονοκατοικια πλαταμωνα αγγελιες με πωλησεις κατοικιων Πλαταμωνας (Ανατολικός Όλυμπος) οικοπεδα πλαταμωνας αγγελιεσ με πωλειται διαμερισμα στον Πλαταμωνα (House on sale platamonas)